Muziektheater maken is: uitproberen, leren, experimenteren met zang, dans, en toneelspelen en heel veel plezier maken met elkaar. Bij Frappant Muziektheater krijgen jongeren in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 17 jaar zang-, dans- en dramalessen aangeboden, waarbij het werken vanuit improvisatie veel aandacht zal krijgen.

Theater is een afspiegeling van het leven. Door met theater bezig te zijn, krijg je meer vertrouwen in jezelf, de mensen om je heen en de wereld waarin je leeft. Naast improvisatie komen zaken zoals samenspel, stemvorming, het spelen voor een publiek (indien haalbaar), het ontwikkelen van een personage en het uitdrukken van emoties, aan de orde. 

Theater inspireert, stimuleert en verrijkt het leven. Vanuit deze gedachte wil Frappant Muziektheater de jeugd van Schagen en omstreken een plek bieden waar zij door middel van het volgen van zang-, dans- en dramalessen en het maken van theaterpresentaties- en voorstellingen, persoonlijk kunnen groeien en waar ze tevens de kans krijgen met leeftijdsgenoten samen te werken en daarmee hun kijk op de wereld te verbreden.

Iets voor jou?

Ben je niet bang om je stem te laten horen, je lijf te laten bewegen en de acteur in jezelf op te zoeken: aarzel dan niet langer en kom er bij!

 © Joke Fakkel Kunstzinnige Vorming/ Frappant Muziektheater  

KVK: 65742222 | BTW NL179332247B01