JF

Hallo ik ben Joke Fakkel. Ik ben geboren in Delfgauw, een dorpje in Zuid-Holland. Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht en vervolgens aan het Conservatorium van Alkmaar. Ik volgde hier de studie richtingen schoolmuziek en koordirectie. Bij Stichting De Kunst Alkmaar heb ik drama gestudeerd. 

Na het behalen van mijn diploma ‘Schoolmuziek’ ben ik werkzaam geweest als: Docent algemene muzikale vorming (AMV) voor kinderen;  Muziekdocent in het voortgezet onderwijs, Koordirigent bij verschillende soorten koren (van pop tot klassiek en van heel jong tot heel oud).

Bij het jeugd muziektheater bij Da Capo ben ik 5 jaar als docent werkzaam geweest. Vanwege tekort aan financiën is dit gestopt. Een mooi moment om zelfstandig verder te gaan.

Waarom? Omdat ik het zo ontzettend leuk vind om kinderen te coachen op het gebied van improviseren,  acteren, presenteren, zingen en dansen . En het is natuurlijk helemaal geweldig als we iets kunnen presenteren waar anderen ook van kunnen genieten.

Tot Ziens!!

Joke